Valg af materialer

Hvert maleri har sit eget udtryk, og alle malerierne er malet med teknikker, hvor mange lag akrylmaling giver det færdige maleri forskellig kontrast og energi. Nogle lag bliver forstærket af lag med paste, mens andre lag er næsten transparente. 


Til mine malerier har jeg har valgt at bruge akrylmaling, da det netop passer rigtig godt til den måde, jeg arbejder på og den fleksibilitet jeg ønsker i materialerne.  At kunne ændre strukturen i  malingen, fortynde med vand eller styrke med paste eller gels.


Både lærreder, farver og lak er kvalitetsprodukter. Lærreder

Alle lærreder er kvalitetslærreder. Nogle lærreder egner sig til rammer, men kan bsgtemt også ophænges uden. Andre lærreder er 2,5 til 3 cm dybe, og egner sig ikke til rammer. 


God fornøjelse med at udforske malerierne. Konceptualisering


Jeg forsøger at fortolke og forfine den visuelle virkelighed til abstrakte indtryk,  former og farver. I processen opstår intuitivt, landskaber, som forvandler indtrykkene til fragmenter af et bjerg, en kystlinje eller horisont. Der er så megen inspiration og skønhed i farver, der markerer årets gang - som et blad, der forfalder med værdighed.